L’Hirondelle en Koopplein geven samen tien diners weg

13 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

Om het bezoek van de website nog leuker te maken is Koopplein een samenwerking aangegaan met het restaurant dat door velen wordt betiteld als het mooiste plekje van Hoofddorp: L’Hirondelle aan de Boslaan.

Belangstelling voor lokale website neemt nog elke dag toe HOOFDDORP - De interesse voor tweedehands goederen en gratis artikelen blijft mede door de economische recessie populair. Koopplein.nl profiteert van die ontwikkeling. Door het lokale karakter van Koopplein kan via deze handelssite veilig en snel worden gehandeld. Gratis, zonder reistijd of verzendkosten, aldus Jan Bastiaansen en André Breed.

In bijna zeventig gemeenten in Nederland is al een Koopplein online. Iedere digitale vestiging wordt gerund door een lokale ondernemer. Particulieren uit de betreffende woonplaats mogen gratis rubrieksadvertenties plaatsen. Zoveel als ze maar willen. Bedrijfsmatig adverteren is op Koopplein.nl bijzonder aantrekkelijk. Met scherpe tarieven biedt Koopplein.nl commerciële mogelijkheden aan voor grote én kleine bedrijven.

“Daarmee komt Koopplein tegemoet aan de groeiende wens om internet lokaal en regionaal effectief te kunnen gebruiken: alle advertenties op een Koopplein zijn afkomstig uit dat gebied. Dat betekent dat kopers en verkopers elkaar eenvoudig kunnen treffen. Lange reistijden en hoge verzendkosten zijn passé, evenals de risico’s van oplichting. Bovendien leent Koopplein zich door het lokale karakter uitstekend voor de verkoop van goedkope spulletjes”, aldus Bastiaansen en Breed.

In Haarlemmermeer zijn er twee Kooppleinen. Voor Koopplein Haarlemmermeer Zuid, Nieuw-Vennep e.o is André Breed verantwoordelijk en in Koopplein Haarlemmermeer Noord, Hoofddorp e.o zwaait Jan Bastiaansen de scepter. Beiden zijn eind maart gestart met de website en er komen nu al 1.200 bezoekers per dag.

Om de lokale binding tussen de particulieren en de bedrijven in Haarlemmermeer nog meer te versterken start Koopplein in samenwerking met L’Hirondelle een consumentenactiviteit waarbij maar liefst tien diners voor twee personen kunnen worden verdiend. Dit restaurant is door beiden geselecteerd, omdat het restaurant is gelegen aan het mooiste plekje van Hoofddorp. “En de heerlijke maaltijden worden met veel passie onder toezicht van het echtpaar Diana en Ron Auer bereid.”

Meer informatie over de actie en meedoen: Koopplein.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie