Open dag moet jeugdleden opleveren voor VEW voetbal

20 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

HEEMSTEDE - VEW organiseert voor zaterdag 22 augustus op het kersverse kunstgrasveld een open dag en in dat kader wordt tussen 10.30 en 13 uur een speciale training afgewerkt. Doel van de open dag is jeugdleden te werven die direct kunnen starten met voetballen. VEW te Heemstede biedt naast een nieuw kunstgrasveld, een moderne accommodatie en een gezellige sfeer, laat Gerben Jukema weten. Spelers die zich de komende dagen aanmelden, kunnen direct aan de slag. VEW heeft in tegenstelling tot veel andere clubs in de regio geen ledenstop of selectiebeleid bij het inschrijven.

VEW heeft bij alle elftallen nog ruimte voor enkele spelers en heeft nog veel ruimte om te groeien. Daarom is dit moment, aldus de jeugdvoorzitter van VEW Heemstede, een uitgelezen mogelijkheid voor de jeugd om zich aan te melden. “Het mooie is dat de eerste spelers die zich aanmelden niet lang hoeven te wachten om hun eerste wedstrijd te spelen. De week erop begint namelijk de bekercompetitie waarvoor VEW zich heeft ingeschreven.”

Verder beschikt VEW, aldus de jeugdvoorzitter, over voldoende voetbalkleding. “In deze tijd staan ouders dus niet voor al te grote uitgaven. Een kans die de jeugd uit de regio niet moet laten lopen. We zien de voetballers graag komen op zaterdag 22 augustus op Sportparklaan 10.” De velden zijn gelegen tussen het zwembad en de hockeyvelden, ongeveer een kwartier rijden vanuit Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie