Start losse kaartverkoop

27 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Op zaterdag 29 augustus om 11 uur gaat de losse kaartverkoop voor seizoen 2009-2010 van start. Op die dag zijn er nog een aantal kaarten beschikbaar voor, op dit moment, uitverkochte voorstellingen. Dus ook abonnementhouders die zijn uitgeloot voor bepaalde voorstellingen, kunnen gebruik maken van deze tweede kans. Losse kaarten voor niet uitverkochte voorstellingen waren de hele zomer per internet beschikbaar en vanaf nu ook weer aan de kassa.

De kaarten voor de bijna uitverkochte voorstellingen komen een uur later ook beschikbaar via internet. Zo zullen er bij de start van de losse kaartverkoop ongeveer 250 kaarten beschikbaar komen voor ‘De Oudejaarsconference 2009’ van Guido Weijers, Ook voor andere populaire voorstellingen als ‘L.O.L. Inclusive’ van Tineke Schouten, ‘Por Dios’ van Javier Guzman, ‘Oranje Boven’ van Jon van Eerd en het ‘Theaterconcert’ van Jenny Arean en Louis van Dijk zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Op woensdag 9 september start het nieuwe seizoen met de voorstelling ‘Waterman’ van Helmert Woudenberg in Het Oude Raadhuis. Traditiegetrouw is de eerste voorstelling in De Meerse op Locatie de ‘Herfstsonate’ op zondag 20 september. Voor beide voorstellingen komen nog enkele kaarten beschikbaar.

Zie voor meer informatie www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie