Kaarten familiefietstocht vanaf heden beschikbaar

27 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Voorafgaand aan de officiële opening van de feestweek wordt ook dit jaar een familiefietstocht gehouden. Kaarten voor dit geheel verzorgde evenement met een warme maaltijd als toetje, zijn vanaf heden tot uiterlijk 4 september verkrijgbaar bij de leden van de feestweekcommissie.

Ook nu weer is men erin geslaagd een tocht door de omgeving uit te zetten langs prachtige en onvermoede plekjes. Mede door de betoveringen onderweg is de tocht in stijl met het thema van de feestweek: Magie. De fietstocht vindt plaats op zondag 6 september. De start is om 12.30 uur bij de tent.

Tijdens de feestavond op 5 september met 100% Pretband vertrekken om 22 uur de deelnemers aan de Kennedymars (80 km) en klinkt om 24 uur het startschot voor de IJsselmeerronde (385 km). De fietsers komen om 17 uur binnen over de Via Gladiola, vroeger Zijdewinde geheten. Ook de wandelaars arriveren daar. Direct nadat de laatste van hen om 18 uur binnen is wordt de feestweek op spectaculaire wijze geopend in aanwezigheid van een mystery guest.

De inschrijving van teams voor de spellen alsmede voor de charmante Polderloop en het spuitvoetbal die beide op 5 september worden gehouden, begint goed op gang te komen. Vijfhuizen zet op geheel eigen wijze van 5 tot en met 12 september de bloemetjes buiten.

Inschrijfadressen staan in het onlangs bezorgde programmaboekje en op www.feestweekvijfhuizen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie