Concours Hippique Hoofddorp denkt nu al na over 2010

3 september 2009 om 00:00 Nieuws

De gasten werden ontvangen in Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos, waar allereerst Jeroen Nobel, wethouder van financiën, de aanwezigen toesprak. Hij memoreerde het gevarieerde programma van het concours, de prachtige sport op een evenzo prachtige topsportbodem die door de gemeente is aangelegd. “Het Concours Hippique is échte Haarlemmermeer promotie”, sprak de wethouder. “Daarom heeft de gemeente langdurig geïnvesteerd in het concours en de paardensport in Haarlemmermeer. Het concours blijft voorlopig vanuit het beleid Citymarketing ondersteund worden door gemeente, maar we kijken ook naar verdere verbeteringen voor de hippische sport in en rondom het Haarlemmermeerse Bos. Dat is nog niet concreet, maar ik sta open voor ideeën”, aldus de wethouder. Tot slot riep hij het bedrijfsleven op om - net als de gemeente - Concours Hippique Hoofddorp te blijven ondersteunen.

Spetterende sponsorbijeenkomst in Haarlemmermeerse Bos HOOFDDORP - Stichting Vooruit, de organisatie achter het jaarlijkse Concours Hippique Hoofddorp, is al weer druk in de weer met de plannen voor volgend jaar. Samen met het Claus Event Center en Party & Cateringservice De Rustende Jager werd een programma samengesteld voor de sponsors van het concours en werd alvast een tipje van de sluier opgelicht.

Voorzitter Henk Prins bedankte de sponsors voor hun bijdrage en samenwerking. De plannen voor 2010 beginnen voorzichtig vorm te krijgen, vertelde hij, maar een definitief programma is er nog niet. Wel is er een datum: van 24 t/m 27 juni. Tot slot vertelde Sven Harmsen, bondscoach van de Junioren en Young Riders, over zijn ervaring met het concours. Het Juniorenteam wist de landenwedstrijd van het Europees kampioenschap op spectaculaire wijze te winnen. “Maar”, zo stelde de bondscoach, “een organisatie als deze heb ik nog nooit meegemaakt. Als er ergens iets ontbrak of nog gedaan moest worden, dan werd dat direct geregeld. Een prachtige bodem, mooie parcoursen en volop gezelligheid. Het was geweldig.”

Een aantal leden van de Menvereniging Haarlemmermeer ging vervolgens met de sponsors op stap. Een prachtige tocht door het bos en het water leverde hilarische en spetterende momenten op.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie