‘VollerKoren’ actie Gorthuis

3 september 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp is sinds kort gestart met de verkoop van een nieuwe broodsoort: VollerKoren. Omdat VollerKoren 35 procent meer vezels bevat dan ‘gewoon’ volkoren brood, helpt het om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels te eten en draagt het brood bij aan een goede stoelgang en gezonde spijsvertering. De introductie wordt ondersteund met een speciale actie in samenwerking met de Maag Lever Darmstichting. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de Sponsor Bingo loterij.

De introductie van VollerKoren gaat gepaard met een speciale actie. Bij aankoop van VollerKoren ontvangt de klant een kraskaart met een code. Deze code moet worden doorgebeld waarbij men direct hoort of één van de prijzen is gewonnen, waaronder een auto, een tv, een Johnny Loco fiets of een reischeque. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de Maag Lever Darmstichting.

Bakkerij Gorthuis raadt iedereen aan die gezond wil leven en van lekker brood houdt voor VollerKoren te kiezen. “Met het eten van meer vezels verbeter je je spijsvertering en de Maag Lever Darmstichting adviseert ook om meer vezels te eten en voldoende te bewegen. Dat sluit dus mooi aan. Bovendien kan bij aankoop van VollerKoren een prachtige prijs gewonnen worden en men ondersteunt de stichting. Mooi toch?”.

VollerKoren is te koop bij Bakkerij Gorthuis, Kruisweg 953 in Hoofddorp. Meer informatie: www.vollerkoren.nl of in de winkel.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie