Swing je fit bij T-Line met Zumba

3 september 2009 om 00:00 Nieuws

CRUQUIUS - T-Line in Cruquius gaat van start met een nieuw seizoen en met Zumba. Zumba is een groepsles fitness, zonder dat de deelnemers in de gaten hebben dat het fitness is. Dat betekent dat dus ook de niet-liefhebbers van fitness er eenvoudig mee aan de slag kunnen. Of, zoals de medewerkers van T-Line het omschrijven, ‘bij Zumba gaat de zon weer schijnen.’

“Het is zomerfeest in de sportschool, ook als het buiten herfst wordt. Dat komt door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hiphop muziek en is elke les weer een feestje. De swingbeweging bij Zumba komt voornamelijk uit de heupen, overgenomen van de zwoele dansvloer in zonnige oorden. Rumba, samba, salsa en merengue, daar komt Zumba uit voort. Zelfs de reggaeton en buikdans komen voorbij.”

“Het is absoluut niet moeilijk. De les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. Het is niet erg als je een foutje maakt. Dóórswingen is de remedie. Luister naar het ritme en ‘move your body to the beat’.”

“Je danst als vanzelf en inmiddels train je, werk je aan je conditie en maak je je spieren los. Dans je fit en slank met Zumba! Het is niet ingewikkeld en je kunt direct meedoen. Zumba is echt geschikt voor iedereen.”

Het nieuwe lesrooster met Zumba gaat in per 28 september. Voor meer informatie, zie www.t-line.nl of (023) 528 20 18.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie