Nieuwe winnares NK Achteruit Inparkeren voor Vrouwen

10 september 2009 om 00:00 Nieuws

De winnares van vorig jaar Nadine Levin beet vrijdag 5 september op het Privium-parkeerdek op het terrein van Schiphol het spits af met een scherpe tijd, maar kon haar tijd van vorig jaar niet verbeteren.

SCHIPHOL - De tweede editie van het Nederlands Kampioenschap Achteruit Inparkeren voor Vrouwen heeft een nieuwe titelverdedigster. Marja Poldermans uit Brummen mag zich de gelukkige winnares noemen en mag nu een jaar lang rondrijden in een Mercedes-Benz SLK Roadster.

Marja Poldermans was dit jaar de snelste met een tijd van 20,88 seconden. Ze was niet alleen heel snel maar ook nog eens secuur. Het cijfer dat ze van de jury kreeg was maar liefst een 9.

De tweede prijs (een Go Best vakantie naar de zon) ging naar Mariet van Wijngaarden en de derde prijs (een heerlijk verwenweekend bij Wellnessresort de Zwaluwhoeve) was voor Renske Vermijs.

Voor het NK Achteruit Inparkeren voor Vrouwen hadden zich bijna 1.500 vrouwen aangemeld. Daarvan mochten 25 vrouwen vrijdag 4 september strijden om de felbegeerde titel. De snelste tijd uit 2008, op naam van Nadine Levin, was 19 seconden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie