Viva Floriande viert vierde wijkfeest rondom ‘Feest!’

10 september 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De Graankorrel organiseert voor zaterdag 12 september de vierde editie van het wijkfeest Viva Floriande. Het thema dit jaar is ‘Feest!’. Alle activiteiten worden gehouden in en rond het Haarlemmermeer Lyceum in Floriande.

Zoals inmiddels gebruikelijk kunnen kinderen hun oude spulletjes verkopen op de vrijmarkt. Vanaf 12 uur kunnen ze hun handelswaar komen uitstallen en om 13 uur gaat Viva Floriande en daarmee ook de vrijmarkt van start. Tegelijkertijd start het Groot Feestelijk Spellencircuit. Kinderen die alle vijf de spelletjes doorlopen en hun stempelkaart inleveren krijgen een verrassing.

Creatieve kinderen kunnen zich uitleven in de knutselhoek. Verder kunnen kinderen zich feestelijk laten schminken en een vrolijk schilderij maken bij het Verfspel of lekker springen op de springkussens. Tussen 14 en 16 uur kunnen kinderen en jongeren zich sportief uitleven op het sportveld naast het Haarlemmermeer Lyceum. Aansluitend wordt er op het podium in het lyceum een spectaculaire danceact opgevoerd door de Rotterdamse stepdanceformatie De GideonsGang. Om 14.30 uur wordt er een voorstelling gegeven door poppentheater Jottum! De ouders kunnen meedoen met de Viva Floriande Prijsvraag en daarmee kans maken op een waardebon van tuincentrum GroenRijk. Bij de info-stands krijgt men meer informatie over de verschillende activiteiten van De Graankorrel. Zie tevens www.degraankorrel.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie