UNO kan koploper één helft bedwingen

22 april 2018 om 12:23 Sport/sport

HOODDORP UNO, het team van hoofdtrainer Mohamed Ajar, heeft het zaterdag 45 minuten prima gedaan tegen koploper Koninklijke HFC. De Hoofddorpers kwamen zelfs op voorsprong door een goed ingeschoten penalty van Mohamed Aissati (op hem werd ook de overtreding gemaakt). Vlak voor rust werd het nog wel 1-1, maar tot dan leek er geen vuiltje aan de lucht.

De tweede helft kwamen de problemen echter volop naar voren door een tekort aan wisselspelers. Voordat de tweede helft goed op gang was, moest de enige beschikbare wissel al ingezet worden en konden maar liefst drie geblesseerden niet vervangen worden. UNO kwam daardoor tegen een overmacht te staan die dankbaar gebruikmaakte van de geboden ruimte.

"In de eerste helft konden we prima meekomen", aldus Ajar, "maar met acht man is er geen houden meer aan. Het werd uiteindelijk 7-1 voor de koploper. Terecht natuurlijk, want ze staan niet voor niets bovenaan."

UNO speelt pas weer op zaterdag 12 mei, thuis tegen SVIJ dat 5e staat. UNO staat 10e en heeft nog drie ploegen onder zich.