Kagia moet het doen met een puntendeling

22 april 2018 om 12:56 Sport/sport

LISSERBROEK Kagia heeft tot ver in de tweede helft zicht gehad op een overwinning tegen het stugge Leiden. Want door een prima schot van Rens Lamboo werd er, met nog maar tien minuten te spelen, toch nog gescoord in een wedstrijd die leek af te stevenen richting een 0-0. Een wel heel late penalty gooide echter roet in het eten, want daardoor eindigde de uitwedstrijd alsnog in 1-1.

Het team van hoofdtrainer Anton Wijsman blijft door dit gelijke spel midden in de ranglijst staan in de 3e klasse A west 2.

Zaterdag 28 april speelt Kagia uit tegen hekkesluiter WDS en is daarna een weekje vrij. Voor 12 mei staat de thuiswedstrijd tegen DSVP gepland. Die staat 9e met één punt minder dan Kagia (de Lisserbroekers staan 8e met 28 punten) dat op haar beurt net onder Blauw-Zwart staat (7e met 29 punten).