Het verlichte hart konden de zorgmedewerkers erg waarderen.
Het verlichte hart konden de zorgmedewerkers erg waarderen. Ben Pouw

Lichtpuntje voor bewoners en verpleging Zorgcentrum De Meerwende

21 december 2020 om 10:19 Corona

BADHOEVEDORP Op zijn fiets met generator op een karretje erachter trok Badhoevedorp Ben Pouw vorige week woensdagavond richting Zorgcentrum De Meerwende. Pouw had een hart van 250 x 200 cm gemaakt en de generator was ervoor om het hart te verlichten. 

Het mannetje Ernie hield het kunstwerk vast, Ernie kan niet praten maar had wel een boodschap. ‘Sorry! Ik kan niet klappen, de klokken luiden of voor jullie zingen. Maar… Ernie spreekt met al zijn harten aan alle verpleegkundigen en helpers daaromheen zijn dankbaarheid voor jullie inzet in deze moeilijke tijd uit’, is te lezen op een briefje dat Ernie vasthield.   

Een aantal verpleegkundigen kon deze warme actie zeer waarderen en kwamen even naar buiten om het verlichte hart van dichtbij te bekijken. 

MOESTUIN De moestuin, op de plek waar ooit de A9 Badhoevedorp splitste, heeft Ben Pouw ook nog een feestelijk tintje gegeven. Hier staat een tafereeltje met de kerstwens en nieuwjaarswens aan alle Badhoevedorpers. 

Op één van de wieken van De Molen van Sloten is een verlicht hart te bewonderen. Een mooi gebaar van de creatieve Badhoevedorper Ben Pouw die op deze manier zijn blijk van waardering aan de dokters, verpleegkundigen en helpers wil uitdragen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie