Ontwerp: Lisette Stroet
Ontwerp: Lisette Stroet artwork gemaakt in opdracht van Duycker

Countdown Box Duyckercafé: Aftellen naar veelbelovend jaar 2021

25 december 2020 om 13:00 Overig

HOOFDDORP Vanaf dinsdagavond 29 december tot en met donderdagnacht 31 december telt Duyckercafé af naar 2021 door middel van de Countdown Box. Op een veilige afstand samen aftellen naar een veelbelovend nieuw jaar, dat is het doel van deze box die volgepropt zit met een aantal online evenementen, grappige gadgets, lekkernijen en veel muziek!

Het doel: samen aftellen naar een veelbelovend nieuw jaar.

Countdown Box trapt af met de Bye Bye 2020 Quiz. ‘Oh, Ja!’ producties verzorgt deze online quiz vanuit een café in de Amsterdamse Pijp. In de box zitten uiteraard alle benodigde materialen en informatie om online toegang te krijgen en mee te doen. De tweede dag staat De Clip Club klaar voor het Top2000 Café. Deze avond gaat gepaard met een lekker drankje, een spelletje en bijpassende nostalgische videoclips. Met beerpong, opblaasbeesten en de beruchte Huismeesters muziek wordt oud en nieuw dit jaar, op afstand, hopelijk toch een feestje.

Vaste bezoekers van Duyckercafé kennen de term Countdown Café al jaren. In de dagen tussen kerst en oud & nieuw biedt het café elk jaar een speciaal programma waarin gezamenlijk wordt afgeteld naar het nieuwe jaar. Ondanks dat Duyckercafé dit jaar waarschijnlijk niet geopend is wil ze haar vaste bezoekers en andere Hoofddorpers toch bereiken op deze manier.

De Countdown Box kan worden opgehaald of worden bezorgd en is te bestellen via www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie