Afbeelding
Politie.nl

Vrouw beroofd door twee mannen op parkeerplaats Haarlemmermeerse Bos

22 december 2020 om 16:02 Misdaad

HOOFDDORP Vorige week, dinsdagavond 15 december, is een vrouw overvallen aan de Paviljoenlaan, op de parkeerplaats vlakbij Vork en Mes in het Haarlemmermeerse Bos. Zij zat in haar auto toen omstreeks 22.15 uur de deuren werden opengetrokken door twee mannen. De mannen hebben haar vervolgens beroofd van haar spullen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

De mannen voldeden aan het volgende signalement:

Man 1, ongeveer 18 jaar oud, licht getinte huidskleur, donkerkleurige ogen, gekleed in een zwarte muts, zogenaamde PLO sjaal, zwarte korte jas met zwarte capuchon.

Man 2, ook ongeveer 18 jaar oud; licht getint uiterlijk, ongeveer 1.75 meter lang; flinke kromme neus, vlassig snorretje, behoorlijke bos zwarte krullen maar zij- en achterkant kort opgeschoren, gekleed in een donkerblauwe jas zonder kraag of capuchon. De jas had een zilveren rits, soort bomberjack;

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Wie op een andere manier weet wie er bij de beroving betrokken zijn geweest, dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. Deze kunnen worden uploadt worden via dit formulier onder vermelding van 2020267636.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie