Dilayla : "Ik heb veel nieuwe vriendinnen gemaakt.”
Dilayla : "Ik heb veel nieuwe vriendinnen gemaakt.” Philip LongJoy

‘Onzekere Dilayla’ uit Hoofddorp Miss Beauty van provincie

24 december 2020 om 09:11 Lokaal/Evenementen

HOOFDDORP De 21-jarige Dilayla Kurt uit Hoofddorp is de nieuwe Miss Beauty of Noord-Holland 2020/2021 geworden. Dilayla: “De reden van mijn deelname was in eerste instantie om zelfverzekerder te worden en mijn stem te laten horen. Dit is zeker gelukt!”

“Tijdens het traject hebben we verschillende fotoshoots en challenges gehad, waardoor ik enorm ben gegroeid. Ook heb ik veel nieuwe vriendinnen gemaakt, waar ik dankbaar voor ben.” 

Dilayla studeert International fashion & management op het Amsterdam Fashion Institute en zit nu in haar laatste jaar. Haar droom voor in de toekomst is dan ook om een eigen kledinglijn te beginnen dat zich focust op duurzaamheid. 

“Bij deze verkiezing zijn er drie titels, Miss Teen, Miss Intercontinental en Miss Beauty. Zelf ben ik voor de titel Miss Beauty gegaan, omdat ik anderen graag wil inspireren om goed te zorgen voor jezelf, maar ook onze omgeving. Ik hoop dan ook te zorgen voor meer bewustzijn en dat mensen een overstap kunnen maken naar een duurzame samenleving, want duurzaamheid is de toekomst. Mijn motto is dan ook: ‘be the change you want to see in the world!’”

Afgelopen zondag werd de finale van Miss Beauty of Noord-Holland live uitgezonden op Facebook. “Ik had nooit gedacht dat ik een van de finalisten zou worden en zag dat al als een overwinning. Winst had ik al helemaal niet zien aankomen en barstte in tranen uit. Het besef is er nog niet helemaal, maar ik ben onwijs gelukkig en het was echt een geweldig moment! Ik kreeg gelijk lieve berichtjes en het was supermooi om te zien dat iedereen me steunde.’

”Nu op naar de landelijke finale, Miss Beauty of the Netherlands, waar ik mijn provincie zal vertegenwoordigen. Ik hoop het natuurlijk zo ver mogelijk te kunnen schoppen, maar het belangrijkste is om te genieten en anderen te kunnen inspireren. Als provinciale finalisten hadden we een lang en leuk traject, waarin ik super veel heb geleerd en mezelf persoonlijk heb kunnen ontwikkelen. Ik kijk er enorm naar uit en kan niet wachten tot het volgende traject begint!”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie