Verkoop woningen Nieuwe Kom binnenkort van start

29 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - In de komende jaren wordt het hart van Nieuw-Vennep geheel vernieuwd. Tegen het bestaande centrum aan wordt een nieuw centrum gebouwd: Nieuwe Kom. Gezamenlijk vormen het oude en nieuwe centrum straks één bruisende dorpskern. In de nieuwe dorpskern worden ook nieuwe woningen gebouwd. Op zondag 15 november gaat in cultureel centrum Pier K de verkoop van de eerste woningen van start.

Het gaat om woningen die worden gerealiseerd aan de Elemastraat aan de zuidrand van Nieuwe Kom, ook wel locatie A1 genoemd. Enerzijds vierentwintig fraaie eengezinswoningen met of een werkruimte op de begane grond of een zonnige tuin. Anderzijds zestien ruime appartementen. Daarnaast verrijzen er aan de Eugenie Previnaireweg zes luxe herenhuizen.

Er zijn al appartementen te koop vanaf 249.500 euro v.o.n. en eengezinswoningen vanaf 287.500 euro v.o.n. Beiden inclusief parkeerplaats in de ondergrondse garage. De zes herenhuizen, met een woonoppervlak van 261 tot wel 285m2, variëren in prijs van circa 585.000 v.o.n. tot 695.000 euro v.o.n.

De verkoopbijeenkomst in Pier K is van 12 tot 15 uur. Zie tevens www.woneninnieuwekom.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie