60-jarig bestaan

29 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Bezoekers kunnen kennismaken met koersbalspel, een balspel voor binnen dat enigszins op jeu de boules lijkt. Het wordt gespeeld met een speciale bal. Hoewel er een competitie-element in het spel is, gaat het vooral om gezellig samen het spel spelen. Koersbal is een bewegingsactiviteit, waarbij van de deelnemers geen bijzondere fysieke inspanning gevraagd wordt en zij toch actief bezig zijn. Meer informatie via Marga Smeets, (0252) 41 29 37.

LISSERBROEK - Het seniorenwerk Lisserbroek bestaat 60 jaar en dat wordt gevierd met diverse activiteiten. Zo is er zaterdag 31 oktober volop gelegenheid om kennis te maken met verschillende activiteiten van het seniorenwerk in Lisserbroek.

Onder leiding van To Beukers wordt er ‘s middags gebridget in het dorpshuis. De seniorenbridgeclub bridget inmiddels al zo’n tien jaar in De Meerkoet. Er zijn nog plaatsen vrij.

‘s Middags is er tevens gelegenheid om te biljarten. De voorzitter van het seniorenwerk Aad Glas beantwoordt vragen en laat enkele spelvormen zien. Bezoekers kunnen ook een partijtje spelen.

De comitéleden zijn ‘s middags aanwezig om vragen over de wekelijkse soosmiddagen, maaltijden en overige activiteiten te beantwoorden. Voor vragen kan ook gebeld worden met Ineke Croese, (0252) 41 84 42.

Vrijdag 27 november is er een gratis toegankelijke feestavond voor alle 55+ers van Lisserbroek. Het comité zorgt voor entertainment en koffie en consumpties.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie