KLM’ers dagje aan het werk in verpleeghuis Bornholm

29 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Een groep van 38 KLM’ers van de afdeling Operations Control gaat woensdag 4 november klussen in verpleeghuis Bornholm in Hoofddorp. De aanleiding voor deze actie is tweeledig. “Het steunen van een goed doel én het verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen de collega’s van het KLM-bedrijfsonderdeel Operations Control”.

De eerste gesprekken met de directrice van verpleeghuis Bornholm, Marijke Lucassen, vonden begin 2009 al plaats. Hierin kwam naar voren dat er in Bornholm vooral behoefte is aan het opknappen van een aantal huiskamers op de psychogeriatrische afdeling en overlegruimtes van het personeel.

Het opknappen bestaat voornamelijk uit werkzaamheden als schilderen, repareren van de muren en het ophangen van nieuwe vitrage en (rol)gordijnen.

Mede dankzij giften van AKZO Nobel voor de verf en V&D voor de vitrage en (rol)gordijnen is het mogelijk om Bornholm een make-over te geven.

De bewoners worden getrakteerd op een “Hollands” dagje in de grote zaal van het verpleeghuis. Op het programma staat onder andere het spelen van Hollandse spelletjes, muziek luisteren, zingen en dat alles onder begeleiding van het verplegende personeel, vrijwilligers, familie en KLM-ers.

Zo worden de bewoners de hele dag in het zonnetje gezet en krijgen extra veel aandacht. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie