Stemmen op nieuwe stelling

29 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De gemeente Haarlemmermeer wordt één van de donkerste gebieden in Noord-Holland. Dat blijkt af te leiden uit het stemgedrag op de stelling van vorige week waarin lezers werd gevraagd wat zij vinden van al dat onnodig licht. Dat moet niet alleen uit tijdens de Nacht van de Nacht, maar elke nacht. Ruim 89 procent is het daar mee eens, de overige bijna 11 procent vindt blijkbaar dat het wel kan die overdaad aan verlichting. Nu nog wachten tot de ja-stemmers hun stemgedrag omzetten in daden.

De nieuwe stelling gaat over de verkiezingen. Die strijd voor 3 maart is nu toch wel losgebarsten. Politieke partijen proberen elkaar de loef af te steken. Sommige partijen weten nu al welke wethouder zeker niet terugkomt. Een enkele wethouder heeft al aangegeven heel graag terug te komen.

Voordat het zover is, moet er eerst nog wel campagne gevoerd worden en moeten er stemmen gewonnen worden. Het liefst op basis van een goed doorwrocht verkiezingsprogramma. Onze vraag nu is of dat allemaal wel nodig is. Weet u namelijk nu al op welke partij u gaat stemmen, laat het ons dan weten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie