Wilko Terwijn met ‘Enig in zijn soort’ in Het Oude Raadhuis

6 november 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Vergeet bij een bezoek aan Wilko Terwijn een rode draad of een gevoelig liedje en laat je meesleuren in zijn bizar hilarische gedachtegoed. Deze stand-up comedian pur sang wordt bewonderd om zijn grapdichtheid en is ongeëvenaard actueel. Wilko Terwijn is met ‘Enig in zijn Soort’ op woensdag 18 november om 20.30 uur te zien in Het Oude Raadhuis.

Wat je ’s ochtends in de krant leest, wordt door ’s avonds in de voorstelling messcherp becommentarieerd. Niet geschikt voor tere zieltjes. Ontdek hoe spannend stand-up comedy kan zijn, want Wilko Terwijn is Enig in zijn Soort! “Terwijn veegt de vloer aan met de veronderstelling dat stand-up comedy alleen maar lichtvoetig vermaak zou zijn”, aldus De Cabaret en Comedy Gids 2008/2009.

Wilko Terwijn is een stand-up purist, die iedere avond zijn programma opnieuw ontdekt en daarmee alle theaterwetten doorbreekt. Naast comedian is Wilko een veelgevraagd tekstschrijver. Hij was lange tijd vaste tekstschrijver voor het tv-programma ‘Ook Dat Nog’, leverde wekelijks teksten voor Raymann Is Laat, en was ook tekstschrijver voor Claudia de Breij en Javier Guzman.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie