Grieks restaurant Rhodos viert jubileum met loterij

12 november 2009 om 00:00 Nieuws

Alle gasten van Rhodos kunnen aan deze loterij deelnemen. De loten kosten slechts één euro per lot per couvert. Voor de loterij is een beperkt aantal loten beschikbaar en loopt tot maximaal eind mei 2010. Des te meer loten, des te meer kans op een prijs.

HOOFDDORP - Restaurant Rhodos in de Concourslaan in Hoofddorp bestaat dit jaar twintig jaar. Dat wordt niet alleen gevierd met een speciaal 3-gangen menu voor de toepasselijke prijs van 20 euro (tot aan het eind van dit jaar), maar ook met een loterij met zeer aantrekkelijke prijzen.

De trekking is volgend jaar eind mei. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor een gezamenlijke prijsuitreiking bij het restaurant op Concourslaan 19.

De prijzen zijn, achtereenvolgens;

1e prijs, een geheel verzorgde week naar het Griekse eiland Rhodos voor twee personen (inclusief reis, verblijf én zakgeld)

2e prijs, een weekendje weg voor twee personen (bestemming is nog een verrassing)

3e t/m 5e prijs, een uitgebreid diner voor vier personen bij Grieks Specialiteitenrestaurant Rhodos in Hoofddorp (ontvangst met champagne én een verrassing).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie