Wijziging dienstregeling buurtbus Zwaanshoek

12 november 2009 om 00:00 Nieuws

ZWAANSHOEK - Per 13 december vervalt de zaterdagdienst van de buurtbus tussen Zwaanshoek en het treinstation Hoofddorp. Belangrijkste oorzaak: onvoldoende passagiers.

De andere belangrijke wijziging is dat de bus per die datum op alle werkdagen, en dat is nu niet het geval, reeds om 7.30 uur de halte Hanepoel aandoet. Om 8.37 uur vertrekt de volgende bus waarna verder de dienstregeling gelijk blijft. Om 17.37 uur vertrekt de laatste bus. De laatste rit vanaf het station Hoofddorp naar Zwaanshoek en Bennebroek is iedere werkdag om 18.05 uur.

De buurtbus onderhoudt een regelmatige verbinding tussen Bennebroek, Zwaanshoek, het Spaarneziekenhuis in Hoofddorp, Hoofddorp Centrum en het station in Hoofddorp v.v.

Het bestuur van de vereniging Buurtbus Zwaanshoek/Bennebroek heeft in overleg met Connexxion tot bovengenoemde wijzigingen besloten om op werkdagen tot een beter en duidelijker aanbod te komen, met name voor de passagiers uit Bennebroek. Daarnaast leidt het niet meer rijden op zaterdagen tot een efficiëntere inzet van de chauffeurs. De buurtbus wordt bestuurd door vrijwilligers.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie