JazzTraffic Trio organiseert Sunday Afternoon Jazz in Grand Cafe Sjapo

19 november 2009 om 00:00 Nieuws

Colette Wickenhagen heeft zojuist een nieuwe cd “Just Friends Jammin” gepresenteerd en staat volgende maand op een groot jazzevenement in Moskou. Deze middag komen nummers van haar cd voorbij, zoals “What a difference a day made”, de romantische klassiekers “Days of wine and roses en “The nearness of you”. Het trio gaat weer aan de gang met klassiekers als “ Girl from Ipanema, Fly me to the Moon en Bluesette”, in de bezetting Hans Heinhuis (piano), Hans de Groot (contrabas) en Bob van Eekhout (drums).

HOOFDDORP - Het JazzTraffic Trio organiseert weer een Sunday Afternoon Jazz in Grand Café Sjapo in Hoofddorp en wel voor zondag 22 november. Dit keer is zangeres Colette Wickenhagen te gast.

Het optreden is van 17 tot 20 uur en de toegang is vrij. Sjapo beschikt over een grote parkeerplaats met gratis parkeren. Druk bij de slagboom op de knop “restaurant” en bezoekers kunnen de parkeerplaats op. Het adres is Diamantlaan 2 in Hoofddorp. Voor een voorproefje van Colette en het JazzTraffic: www.myspace.com/bobvaneekhoutdrumszang. Klik op de “Music” box het nummer “All of you” .

Voor diegenen die niet kunnen wachten, op woensdagavond 19 november zijn Colette Wickenhagen en Bob van Eekhout te horen tijdens een interview voor MeerRadio, de lokale omroep van Haarlemmermeer. Het interview is van 21.20 tot 21.50 uur in het programma “Puur Cultuur”. MeerRadio is te beluisteren op kabel 89.0 en via de ether op 105.5 en 105.6. Voor meer informatie zie www.triojazztraffic.nl en www.colettewickenhagen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie