Een absurde vocale comedy met iNtrmzzo in De Meerse op Locatie

19 november 2009 om 00:00 Nieuws

Kortom: ‘absurd vocal comedy’ zoals het bedoeld is! De vier helden uit deel I zijn nu ook weer van de partij in een theaterspektakel dat The A-Team doet verbleken tot een stelletje B-acteurs. Men hoort en ziet uw favoriete filmmuziek én filmhelden in een absurdistisch feest van herkenning, maar dan heel anders. In ‘Testosteron II’ gaat het dak eraf! iNtrmzzo is met ‘Testosteron II’ op vrijdag 4 december om 20.15 uur te zien in De Meerse op Locatie.

HOOFDDORP - Na het oorverdovende succes van ‘Testosteron’ van iNtrmzzo kon een vervolg niet uitblijven. Vandaar dit seizoen: ‘Testosteron II’! Harder, ruiger, mannelijker, brutaler, maar vooral nog leuker dan voorheen.

iNtrmzzo, de Nederlandse Kings of Pop, herdenken samen met hun publiek slachtoffers in bioscoopfilms in de periode 1957–2009..Tijdens een aangrijpende absurdistische viering vol filmsongs, momenten van overdenking en samenzang zal aan hen die ons ontvallen zijn, het respect getoond worden waar zij recht op hebben.

Intermezzo - in 2007 verder gegaan onder de naam iNtrmzzo - is sinds jaar en dag een gevestigde naam binnen de internationale muziekwereld. De groep heeft een groot aantal theatervoorstellingen in binnen- en buitenland gespeeld en wordt geroemd als één van Europa’s beste en meest eigenzinnige a-cappellagroepen. Naast Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wist iNtrmzzo ook het podium in onder andere Indonesië en Engeland te betreden.

Brabants Dagblad over iNtrmzzo: “Wie een rustige performance verwacht van deze heren, komt bedrogen uit. Ze stuiteren over het podium, niets is te gek. Hoe absurder, hoe beter, lijkt hun gedachte. Zingen kunnen ze als de beste!”.

Met: Merijn Dijkstra, Wouter Kronenberg, Tjidde Luhrs en Clemens Schmuck. Regie: Michaël van Buuren.

(fotograaf: Linda van den Broek)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie