Drie dagen feest in jarige kerk De Lichtkring

3 december 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De Lichtkring, de kerk aan de Lunenburgdreef in de wijk Toolenburg, bestaat 15 jaar en dat feit wordt dit jaar uitgebreid gevierd. Zo zijn er in het weekend van 11, 12 en 13 december drie verschillende activiteiten.

Vrijdag 11 december is er een optreden van Jo de Rijck, die optreedt onder de titel It’s all Entertainment. Dit is, volgens de aankondiging van Jo de Rijck zelf, een show met maar één doel: het publiek vermaken, entertainen, boeien, meenemen in een zorgeloze wereld en even alles laten vergeten. Jo de Rijck noemt zorgt voor stand up comedy, een redelijk gevaarlijke circusact met iemand uit het publiek, een absurde poppenkast, een prachtig gezongen lied en nog veel meer. Het optreden is geschikt voor een publiek van 10 tot 110 jaar, zo zegt Jo de Rijck zelf.

De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten en begint om 20.30 uur. De kerkdeuren gaan om 19.45 uur open, de zaaldeuren om 20.30 uur. Niet-kerkleden betalen 2,50 voor een kaartje, voor de kerkleden zelf is de toegang gratis. Kaarten bestellen kan via lan.stor@quicknet.nl.

Zaterdag 12 december wordt in De Lichtkring een high tea gehouden. Tussen 15 en 17 uur is er volop keus uit sandwiches en allerlei soorten taart en salades.

Zondag 13 december is er een speciale feestdienst onder leiding van ds Kees Schakel en ds Wim Knoeff.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie