Maar liefst 227 aanmeldingen voor het Meerlandenfonds

10 december 2009 om 00:00 Nieuws

RIJSENHOUT - De Meerlanden kreeg maar liefst 227 aanmeldingen binnen van goede doelen en (sport)verenigingen. Van deze 227 aanmeldingen krijgen 67 deelnemers een bijdrage toegekend uit het fonds. Op 17 december aanstaande vindt de feestelijke uitreiking van de waardecheques plaats.

De Meerlanden maakte dit jaar, net als in 2007 en in 2008, weer 50.000 euro vrij voor het jaarlijks terugkerende Meerlandenfonds. Goede doelen of (sport)verenigingen en hun leden en vrijwilligers hebben de afgelopen tijd een project of activiteit aan kunnen melden bij De Meerlanden voor een bijdrage uit het fonds. De maximale bijdrage voor goede doelen bedraagt 3.000 euro en voor (sport)verenigingen maximaal 1.000 euro. “De Meerlanden staat als regionaal opererend bedrijf middenin de samenleving”, aldus Ger de Jong, directeur van De Meerlanden. “Ook dit jaar willen wij via goede doelen en verenigingen iets doen voor de inwoners van de gemeenten waar wij zorgen voor een schone en duurzame leef- en werkomgeving.”

Het bestuur, bestaande uit de heer De Jong (directeur De Meerlanden), de heer Hoffscholte (oud-burgemeester van Aalsmeer), burgemeester Weterings (Haarlemmermeer) en Hans de Boer (voorzitter Raad van Commissarissen De Meerlanden), hanteerde een aantal criteria om deze week tot een toekenning of afwijzing te komen. De cheques worden uitgereikt door burgemeesters en wethouders van de verschillende gemeenten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie