Geslaagde verkoopmanifestatie Portale

24 december 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Portale l, de ontwikkelaar van het nieuwbouwproject Portale -‘Riant wonen in het centrum van Hoofddorp’ kijken terug op een geslaagde verkoopmanifestatie die gold als het startschot voor de verkoop van dit bijzondere project op de hoek van de Hoofdweg en het Burgemeester van Stamplein en is daarmee de ‘Poort naar het nieuwe hart van Hoofddorp’.

Het project bevat 22 appartementen met één parkeerplaats in de onderliggende garage en 7 appartementen met twee parkeerplaatsen in de garage. Tevens beschikken alle appartementen over minimaal één balkon of ruim terras . De prijzen van deze – onder Woningborg garantie gebouwde appartementen - starten bij 325.000 euro v.o.n. (incl. één parkeerplaats) en lopen op tot 625.000 euro (incl. twee parkeerplaatsen).

Portale bestaat uit 29 riante appartementen, commerciële ruimten en een ondergrondse parkeergarage op een authentiek stukje Hoofddorpse grond. Uiterst centraal gelegen ten opzichte van de nieuwe overdekte winkelcentra, algemene-, sportieve- en medische voorzieningen, maar ook op loopafstand van bushalten, die verbinding geven met andere vormen van landelijk openbaar vervoer. De appartementen hebben een vloeroppervlakte van ca. 107 tot ca. 187 m2. De kleine woontoren bestaat uit acht appartementen, de hoge woontoren telt zeven woonlagen met in totaal 21 appartementen van vijf typen. Afhankelijk van de situering in het gebouw geven de loggia’s van de appartementen zicht op de Hoofdvaart of het Burgemeester van Stamplein. De woningen tellen, afhankelijk van het type 3 tot 5 kamers.

De ontwikkelaar is Portale I B.V., een samenwerking tussen Timpaan Hoofddorp B.V. uit Rijsenhout en Van Luling Vastgoed uit Aalsmeer. Voor meer informatie: Van Luling Vastgoed, (0297) 53 21 44 of email info@vanlulingvastgoed.nl. Zie tevens www.portale-hoofddorp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie