Nieuwe afslankcursus van start bij T-Line Cruquius

7 januari 2010 om 00:00 Nieuws

CRUQUIUS - Tineke Bouwmeester start aan het begin van dit jaar met een nieuwe afslankcursus. Dit doet zij in samenwerking met een gewichtsconsulent, die elke cursusavond aanwezig is. “We streven naar een maatje minder in tien weken tijd”, legt ze uit. Het wekelijkse sportprogramma, gepland op de dinsdagavond, is gevarieerd. “We hebben ook een extra uitwijkmogelijkheid om een keertje extra te trainen op de donderdag.”

Sportcentrum T-Line in Cruquius is onlangs voorzien van nieuwe verlichting in de leszaal. Ook zijn alle spinningfietsen vernieuwd. “En na afloop kun je nog steeds gebruikmaken van bijvoorbeeld de zonnebank of de sauna.” T-line werkt overigens samen met de fysiopraktijk Vrolijk, om mensen met klachten nog beter te kunnen adviseren en te helpen.

De gewichtsconsulent spreekt met de cursisten, beantwoordt vragen, houdt de resultaten op de weegschaal bij, doet metingen, geeft eet- en kookadviezen en recepten. “De weegschaal fungeert als stok achter de deur”, aldus Tineke Bouwmeester. “Het blijft natuurlijk zo dat je het zélf moet doen en niet alleen op de cursusavond. Het voordeel van sporten in een groep is de onderlinge motivatie. Iedereen heeft hetzelfde doel.”

Na tien weken is de cursus afgerond. Het lidmaatschap van T-Line is voor de nieuwe afslankcursus niet vereist. “Maar wel aan te raden”, aldus Tineke Bouwmeester, “om het gewichtsresultaat vast te houden.” Leden betalen 65 euro, niet-leden betalen 140 euro. Deelnemers aan de afslankcursus die bij T-Line blijven, krijgen ruim 60% korting bij inschrijving zodra ze lid worden. De nieuwe cursus start op dinsdag 12 januari om 18.45 uur. Aanmelden kan via info@t-line.nl, via (023) 528 2018 of persoonlijk bij het sportcentrum, Spaarneweg 52, Cruquius.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie