Zwanenburg heeft behoefte aan pittig zwaargewicht

21 januari 2010 om 00:00 Nieuws

ZWANENBURG - Met het project ‘Hart van Zwanenburg’ staat het dorp aan de Ringvaart voor een enorme uitdaging. De onlangs opgerichte Stichting Zwanenburg-Halfweg is een belangrijke partij in het overleg met de gemeente hierover en kan een pittige kopman of kopvrouw goed gebruiken.

Primair om te participeren in de besluitvorming over een nieuw dorpshuis in het kader van dit plan hebben de stichtingen Cultureel Centrum De Olm, Centrum voor Educatie en activiteiten De Hoek, Sporthal Zwanenburg-Halfweg en de Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg kortgeleden Stichting Zwanenburg-Halfweg opgericht. Deze stichting gaat het nieuwe dorpshuis beheren.

De stichting is naast de Dorpsraad en de ondernemersvereniging een van de deelnemers die in het participatieplatform Zwanenburg-Halfweg overleggen met de gemeente Haarlemmermeer over de locatie, de functionaliteit en de architectuur van het nieuwe dorpshuis. Ook is de stichting de belangrijkste partij in de gesprekken over het toekomstige beheer.

De stichting wil bestuurlijk Zwanenburg-Halfweg van ‘nieuw bloed’ voorzien om nieuwe inzichten en frisse ideeën een kans te geven. Voor informatie over de stichting en de functie: Eef Haverkort (020) 497 48 06 of eef.haverkort@planet.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie