Bezinningscentrum De Stal op de Kaag is er klaar voor

28 januari 2010 om 00:00 Nieuws

Breek in de Week is weer een vast wekelijks programmaonderdeel op de woensdagmorgen. Tussen 10 en 12 uur is De Stal dan open voor ontmoeting en gesprek. Breek in de Week+ biedt, met ook een bezinnend moment, iets extra’s. De eerst Breek in de Week+ in februari is woensdag de derde. Thema is dan ‘Sterke verhalen vertellen vanuit verschillende tradities.’ Onder leiding van Mieke Kooren wordt er tussen 11 en 12 uur gepraat over Wat spreekt ons aan? en Waar ligt ons hart? Er wordt gezorgd voor koffie en thee. De deelnemers betalen een vrijwillige bijdrage.

DE KAAG - Bezinningscentrum De Stal op de Kaag heeft een nieuw voorjaarsprogramma. Vaste en nieuwe items nodigen iedereen op zoek naar rust en ontspanning uit om in zijn agenda plaats te maken voor een bezoekje aan Kaageiland.

Woensdag 10 februari staat in het teken van het labyrint. Tijdens deze Breek in de Week+ begeleiden Mieke Kooren en Marjan Huet de introductiebijeenkomst labyrint en cirkeldans. Tijd: van 10 tot 12.30 uur. ‘Het lopen van het labyrint kan je in contact brengen met thema’s uit je eigen leven. Met de dans worden deze op een andere manier opnieuw aangeraakt. Deze thema’s zijn heel divers: je kunt denken aan een pelgrimstocht, maar ook aan vertrouwen en de weg van de liefde en transformatie.’

Een nieuw item tijdens Breek in de Week + is een vijfdelig dansprogramma van Marjan Huet over cirkeldans: data 24 februari, 10 maart, 24 maart, 7 april, en 21 april. Van 10 tot 12 uur. Kosten: 50 euro. Nieuw op de dinsdagavond is een serie meditatieve bijeenkomsten. Onder leiding van Mieke Kooren en Henk Bruijn wordt er op 16 februari, 2 maart, 6 maart, 30 maart en 13 april aandacht besteed aan het thema ‘ademen met aandacht’. Tijd 19.30- 21.30 uur. Kosten 55 euro. Zie ook www.destalopdekaag.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie