‘Alles Nog Prachtig’

25 februari 2010 om 00:00 Nieuws

Dit keer is het tijd voor vrolijkere zaken, nieuwe ontmoetingen, onverwachte, verfrissende, maar ook alledaagse en zelfs nare ontmoetingen. ‘Uit bed’ gaat over doorademen en alles wat daarbij komt kijken. Voor iedereen die toch maar weer elke dag uit zijn bed komt. ‘Uit bed’ is op 2 maart om 20.30 uur te zien in Het Oude Raadhuis.

HOOFDDORP - In tegenstelling tot haar vorige programma ‘Alles Nog Prachtig’, waar het voornamelijk over het afscheid, gemis en verlies van haar overleden man ging, gaat ‘Uit bed’ over de wederopbouw van een mens die weer alleen is.

Dat Mylou met ‘Uit bed’ meer vrolijkere zaken aan bod wil laten komen, laat ze tijdens de voorstelling onder meer tot uiting komen door meer los te komen van de piano en het gesproken woord meer de overhand te geven. Het repertoire van het programma bevat ook dit keer weer liedjes vol beeldende details en originele liefdesverklaringen. Daarnaast blinkt ze deze keer uit in conferences met laconieke observaties en gevarieerd stemgebruik.

fotograaf: Govert de Roos.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie