Veel primeurs op grote hemelvaartkermis Fun Future

22 april 2010 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - De grote hemelvaartkermis Fun Future wordt van 7 tot en met 16 mei gehouden bij Vijfhuizen op het parkeerterrein van de voormalige Floriade. Er zijn veel primeurs.

Meer en meer willen de organisatoren van de kermis een familie-evenement maken. En dat is goed te zien aan de attracties. Zo komt er dit jaar geen reuzenrad, maar daarvoor in de plaats wordt een heuse wildwaterbaan gebouwd. Een absolute primeur voor Nederland én voor Fun Future is de Mini Racer. Een splinternieuwe achtbaan met karretjes in de vorm van heuse Mini Coopers. Nieuw voor de kermis is ook de Tornado. Wie van griezelen houdt komt ook aan zijn trekken. Behalve een eng spookhuis strijkt ook Spycho neer: een hotel van liefst drie etages hoog waarin je van alles kunt tegenkomen. De Deca Dance is er ook weer. Voor de kleinere kermisbezoekers zijn er voldoende attracties zoals de draaimolen, buggy’s, minizweef en nog veel meer.

“Fun Future betekent een dag plezier voor het hele gezin”, vertelt mede-organisator en exploitant Frank Vale. “Het wordt een spectaculaire kermis met veel nieuwe attracties. Er is voldoende lekkers te eten en voor een drankje is er het authentieke kermiscafé. Het feest wordt geopend met een magistraal vuurwerk. KB de Kermisbeer heeft aangekondigd een bezoek te brengen. Nieuw is ook een grote jaarmarkt. Deze wordt gehouden op 14, 15 en 16 mei. Toegang en parkeren zijn uiteraard gratis.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie