Moeders mogen mét bon gratis in de wildwaterbaan

6 mei 2010 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Moeders moeten natuurlijk wel durven. Maar als ze durven, dan kunnen ze bij de kermis van Fun Future in Vijfhuizen een gratis rit maken in de wildwaterbaan. Er is maar één voorwaarde: ze moeten wel in het bezit zijn van de speciale bon die terug te vinden is op pagina 22 van deze krant. Elke rit kost één bon. Dus wie veel keer naar beneden wil, die zal meerdere bonnen moeten uitknippen.

De bon is geldig tijdens alle dagen dat de kermis wordt gehouden, dus van 7 tot en met 16 mei. De kermis staat op het parkeerterrein van de voormalige Floriade en biedt dit jaar tal van primeurs.

Meer en meer willen de organisatoren van de kermis een familie-evenement maken. En dat is goed te zien aan de attracties. Een absolute primeur voor Nederland én voor Fun Future is de Mini Racer. Een splinternieuwe achtbaan met karretjes in de vorm van heuse Mini Coopers. Nieuw voor de kermis is ook de Tornado.Wie van griezelen houdt komt ook aan zijn trekken. Behalve een eng spookhuis strijkt ook Spycho neer: een hotel van liefst drie etages hoog waarin je van alles kunt tegenkomen. De Deca Dance is er ook weer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie