Humoristische Klaas van der Eerden

6 mei 2010 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Klaas is terug met een flitsend nieuw humoristisch en muzikaal programma; ‘Schwalbe’. Ras-entertainer Klaas haalt ook dit keer weer alles uit de kast om de zaal compleet uit haar dak te laten gaan. Muzikale hoogstandjes, gestoorde typetjes, hilarische verhalen, Klaas laat geen kans onbenut om het publiek aan zijn voeten te krijgen. Dat hij dan hier en daar een vette schwalbe moet maken draagt alleen maar bij aan de feestvreugde.Klaas van der Eerden staat met ‘Schwalbe’ op dinsdag 18 mei om 20.15 uur in De Meerse op Locatie.

Het Parool over ‘Schwalbe’: “Van der Eerden is een rasverteller die met zijn elastieke stem het saaiste verhaal nog sjeu kan geven. (…) Van der Eerden wisselt zo snel tussen verschillende typetjes dat je af en toe daadwerkelijk het gevoel hebt dat er meerdere mensen op het toneel staan.” De regie van ‘Schwalbe’ is in handen van Wimie Wilhelm. Klaas van der Eerden maakte eerder de programma’s: ‘Extreem’, ‘Mix’, ‘Schaap’ en ‘Wortels’. Daarnaast presenteerde hij verschillende televisieprogramma’s zoals ‘Het Klokhuis’ en ‘Kinderen voor Kinderen’.

Kaarten voor ‘Schwalbe’ zijn verkrijgbaar via de kassa van schouwburg De Meerse, (023) 556 37 07, of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie