Informatiebijeenkomst Seniorenraad Bornholm

12 mei 2010 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De Seniorenraad is het kennis- en adviescentrum voor senioren in Haarlemmermeer. Mede op basis van de eigen ervaringen van ouderen, rapportage door de Seniorenraad en overleg met verschillende organisaties wordt het ouderenbeleid vormgegeven. Tijdens de informatiemiddag donderdag 20 mei zal veel aandacht worden gegeven aan voorlichting en tips voor verbetering van de informatie van de vaak complexe openbare organisaties. Het betreft de zorgverlening (onder andere Wmo), openbaar vervoer, wonen, veiligheid, milieu, enzovoorts. Hierover worden de belangstellenden in het eerste deel van de bijeenkomst helder geïnformeerd.

Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Behalve goed luisteren staat nog nadrukkelijker het behandelen en oplossen van de vragen en problemen centraal bij de activiteiten van de Seniorenraad. Van de informatiebijeenkomst wordt een rapport opgemaakt dat wordt verzonden aan alle aanwezigen, de gemeente en van belang zijnde organisaties.

Deze bijeenkomst van de Seniorenraad is op donderdag 20 mei 2010 in sociaal cultureel centrum ‘t Kattegat aan het Skagerrak 328 te Hoofddorp van 13.30 tot 16.00 uur. Iedereen die verbetering van de leefbaarheid in de wijk Bornholm een warm hart toedraagt, is zeer welkom. Wilt u meer weten? Bel gerust het secretariaat van de SSH: mevrouw Bierman, (023) 564 23 37.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie