Feestweek Vijfhuizen maakt thema en Miss 2010 bekend

20 mei 2010 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Een goed bewaard gebleven geheim wordt binnenkort onthuld. Zaterdag 29 mei maken de organisatoren van de Vijfhuizense feestweek het thema voor dit jaar bekend en ook zal de nieuwe Miss worden voorgesteld.

Er wordt in Vijfhuizen in spanning uitgekeken naar dit belangrijke moment. Immers, met het thema in de hand kunnen teams gaan bedenken op welke wijze zij zich in de komende 31e jaargang laten zien. De bekendmaking vindt plaats tijdens de feestavond die gehouden wordt in aanloop naar het wielerevenement Grote Prijs Vijfhuizen (GP5) van zondag 30 mei. Het evenement begint om 20.30 uur.

Voor het feest dat wordt ondersteund door liefst drie bekende dj’s en plaatsvindt in het dorpshart aan de Liniewal, zijn inmiddels alle feestweekteams uitgenodigd. Evenals vrijwilligers en sponsoren. Teams kunnen zich die avond reeds inschrijven voor de feestweek. Deze wordt gehouden van 4 tot en met 11 september.

Maar er gaan nóg meer mooie dingen gebeuren die avond. De nieuwe feestweekcommissie gaat zich voorstellen en zal al iets van het programma van de komende feestweek bekendmaken. Daarnaast wordt de oude commissie in het zonnetje gezet. Deze vrijwilligers die jarenlang keihard gewerkt hebben om de feestweek te maken tot wat hij nu is zullen bedankt worden voor hun inzet en toewijding. Dit deel van de avond, inclusief het voorstellen van de nieuwe Miss en het bekendmaken van het thema, begint om 21.45 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie