Nog tot 1 juni abonnementverkoop voor schouwburg De Meerse

27 mei 2010 om 00:00 Nieuws

Tot dinsdag 1 juni kunnen bezoekers hun abonnementsaanvraag per de post of via internet versturen. De loting vindt dit jaar op 1 juni om 12 uur plaats. Wie voor 1 juni zijn of haar kaarten bestelt, krijgt deze voor de zomersluiting thuisgestuurd. Op maandag 21 juni gaat de gewone voorverkoop via internet van start, met uitzondering van de laatste kaarten voor de uitverkochte voorstellingen. Die komen op zaterdag 4 september in de verkoop.

HAARLEMMERMEER - Na het uitkomen van de seizoensbrochure 2010/2011 van Schouwburg De Meerse op 6 mei is de verkoop van de theaterabonnementen gestart.

Komend seizoen vinden de voorstelling in De Meerse weer plaats op de vertrouwde én vernieuwde plek op het Raadhuisplein. Traditiegetrouw begint het seizoen met de Herfstsonate in de grote zaal van schouwburg De Meerse. Deze vindt plaats op zondag 17 oktober. De eerste voorstelling in onze nieuwe zaal, die plaats biedt aan ongeveer 280 bezoekers, vindt plaats op donderdag 4 november en wordt gespeeld door Diederik van Vleuten. Het theaterseizoen start al eerder in Het Oude Raadhuis, daar bijt Helmert Woudenberg op donderdag 16 september het spits af met de monoloog ‘Dankwoord?’

Tot halverwege juni 2011 kan men een heel seizoen genieten van verschillende cabaret- en kleinkunstvoorstellingen, kinder- en familievoorstellingen, jazz- en wereldmuziek, klassieke muziek, musical en show, populaire muziek en toneel- en dansvoorstellingen in schouwburg De Meerse aan het Raadhuisplein en in Het Oude Raadhuis aan de Hoofdweg.

Het nieuwe seizoens-programma staat op www.demeerse.com. Wie liever de seizoensbrochure per post ontvangt, moet daarvoor contact opnemen met schouwburg De Meerse via (023) 556 37 00 of een mail sturen met de persoonlijke gegevens (naam, adres, woonplaats) naar info@demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie