‘Evenementen prima, maar denk aan de bereikbaarheid’

3 juni 2010 om 00:00 Nieuws

Maar dat alles moet niet leiden tot een onbereikbaar centrum van Hoofddorp (om maar een voorbeeld te noemen). Dat is de conclusie die getrokken kan worden uit de poll van vorige week en de reacties daarop. Zestig procent is namelijk voor, de overige veertig koos voor tegen. Tot die veertig behoort ‘Puck’ die het echt belachelijk vindt dat op een zaterdag voor de pinksteren al het verkeer afsluit naar het centrum’. Michiel Leegwater is het daar volkomen mee eens. Van Schaik vindt ‘dat er niet gezeurd moet worden, want dit evenement was ruim van tevoren bekend gemaakt en doorgesproken met de winkeliers’.

HAARLEMMERMEER - Er is niets mis mee dat de gemeente (grote) evenementen (mede-)organiseert zoals een Concours Hippique, MeerLive, Meer Jazz en Olympia’s Tour. En er is ook niets mis mee dat de gemeente daar financieel aan bijdraagt.

De nieuwe poll gaat over de actie die de SP wil gaan voeren: een actie vóór behoud van het zwemwater in Het Spectrum. De SP maakt geen deel meer uit van de raad, maar wil wel graag ‘een woordje meespreken’. Dat is uiteraard hun goed recht, alleen: zijn ze niet een beetje te laat? Daarom: ‘De SP is te laat met hun reddingsactie voor het zwembad Het Spectrum.’

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie