‘Nu nog geen besluiten over verkeerssituatie Floriande’

15 juli 2010 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het is nog te vroeg om besluiten te nemen over verbetering van de verkeerssituatie in de wijk Floriande in Hoofddorp. Dat zei verkeerswethouder Michel Bezuijen vorige week tijdens de raadsvergadering in reactie op mondelinge vragen van fractievoorzitter Arjo van Bezooijen van de ChristenUnie-SGP.

Raadslid Van Bezooijen stelde de vragen naar aanleiding van een uitgebreide mail aan het college en de raad van Bob Chevallerau, inwoner van Floriande en oud-raadslid. Chevallerau greep het aantreden van een nieuwe raad én nieuw college aan om de verkeerssituatie in Hoofddorp-Zuid weer aan de orde te stellen. Volgens hem zijn er op korte termijn maatregelen nodig.

Wethouder Bezuijen is daar echter geen voorstander van. Volgens hem is het wachten op het bereikbaarheidsonderzoek dat de wijkraad Floriande op dit moment laat uitvoeren. De uitkomsten van dat onderzoek worden eind dit jaar verwacht.

Het raadslid wees nog op de angst dat er op korte termijn al problemen kunnen ontstaan in Floriande, maar ook daarvan was de wethouder niet onder de indruk. Volgens hem worden knelpunten direct aangepakt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie