Evenementen-poll na ‘honden moeten aangelijnd’

15 juli 2010 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Honden moeten aangelijnd. Dat vindt een duidelijke meerderheid gezien het stemgedrag op de poll van vorige week toen de redactie uw mening vroeg over een (nieuw) hondenaanlijnbeleid. Aanleiding daartoe was een nieuw bericht over een hond die ditmaal kippen had doodgemaakt bij een privétuin in Hoofddorp.

Op de vraag of honden altijd aangelijnd dienen te zijn, antwoordde ruim 57 procent met ja.

Eén van de lezers vroeg overigens nog wel of alle katten dan meteen ook aangelijnd kunnen worden, want die poepen bij lezer ‘Karin’ de hele tuin vol. Honden helemaal niet!

Lezer Rijkenberg gaat een stapje verder door hondenbezitters aso te noemen, met name vanwege het hondenpoepgedrag. ‘Het opruimen van de poep zou al een boel schelen in de acceptatie van de honden’.

De nieuwe poll gaat over een actievere houding van de gemeente bij het inzetten van evenementenpleinen. Is de gemeente daar actief genoeg in? Moet die bijvoorbeeld bij een WK een scherm neerzetten op zo’n plein zodat er veel mensen tegelijk kunnen kijken? Of is dit puur een zaak van de ondernemer/particulier? Laat het ons weten door te stemmen op de nieuwe poll ‘De gemeente moet evenemententerreinen actiever inzetten’ of door te reageren op dit artikel via www.hoofddorpsecourant.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie