Kandidaten verkiezing Miss Mebar 2010 zijn bekend

22 juli 2010 om 00:00 Nieuws

ZWANENBURG - De kandidaten voor de Miss Mebar 2010-verkiezing zijn bekend. De winnende Miss wordt de tiende Miss Mebar en net zoals de rest van het evenement wordt de Missverkiezing iets heel speciaals.

De dames die strijden om de titel Miss Mebar 2010 zijn Felicia Drieman, Querine van der Hoek, Nina van der Laan, Priscilla de Ligt en Cheyenne Wildeman.

De opzet van de Missverkiezing heeft een algehele verjonging ondergaan om zo de komende jaren essentieel deel te blijven uitmaken van de donderdagavond bij Mebar. De gethematiseerde opening van de avond blijft bestaan. Het thema van dit jaar is ‘Retro & Rock ‘n Roll’. De voorstelronde in eigen kleding wordt voor dit jaar aangepast aan het thema. De showronde van de galajurken wordt vervangen door een eigentijdse fashionshow, waarbij de Missen trends voor het komende najaar showen aan het publiek. In de finale worden de kandidaten door de vakjury beoordeeld en wordt Miss Mebar 2010 bekend gemaakt. De miss zal vele artiesten tijdens het Vierdaags Spektakel en MeerPop gaan bedanken. Vanaf deze editie is er ook door het jaar heen een rol weggelegd voor de winnaar.

De prijzen worden wederom mogelijk gemaakt door Juwelier Nusselein. De productie wordt gerealiseerd door een actieve bijdrage van Constance Pasdeloup (Constance Visagie & Hairstyling)en Jordi Loef (Complete Event Management).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie