Robinson Kinderopvang start met opvang peuters

29 juli 2010 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Robinson Kinderopvang gaat bij voldoende belangstelling na de zomervakantie van start met peuteropvang op de Optimist bij basisschool De Tweemaster in Vijfhuizen.

Deze vorm van opvang is voor kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar en komt in aanmerking voor een bijdrage in de kosten door de Belastingdienst. De openingstijden zijn van 8 tot 13 uur. Directeur Robin Leemhuis over deze nieuwe vorm van kinderopvang: “In de ochtend starten de kinderen zelfstandig aan tafel met spelletjes, puzzels en andere activiteiten. Tussendoor is er tijd voor een stukje fruit en lekker buitenspelen, waarna de ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijk maaltijd. Daarna kunnen de kinderen worden opgehaald. Er zal gewerkt worden volgens het programma van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Het VVE- programma kent een gestructureerde didactische aanpak en is erop gericht om de ontwikkeling van kinderen zodanig te stimuleren dat hun kansen op een goede schoolloopbaan en maatschappelijke carrière wordt vergroot.”

Robinson Kinderopvang is een onafhankelijke organisatie die verantwoorde en professionele opvang biedt en heeft vestigingen in Nieuw-Vennep, Overveen en Vijfhuizen.

Meer informatie en mogelijkheden tot aanmelden staan op: www.robinson.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie