Dankzij lezersactie toch nog kaartje voor Mystery Land

26 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

Dinsdagmiddag gingen de dolgelukkige Miranda Samwel (Nieuw-Vennep), Lisa de Ruiter (Vijfhuizen) en Arnoud van Emmerik (Hoofddorp) met ID&T-eventmanager Laura-Eva Jacobson op de foto. Nummer vier Sabrina Kortekaas (Beinsdorp) ontbrak. Het bleef bij een dikke felicitatie want tickets werden niet overhandigd. In plaats daarvan krijgen de winnaars deze per email thuisgestuurd waarna het simpel een kwestie is van printen.

Wijkraad Stellinghof bijna tevreden over verkeersmaatregelen VIJFHUIZEN - Mystery Land was al heel snel volledig uitverkocht. Toch kunnen vier dolgelukkige inwoners van Haarlemmermeer komende zaterdag naar het dancefestival dat wordt gehouden in het Floriadepark bij Vijfhuizen. Dit dankzij een lezersactie van deze krant.

Maar het maakte de vreugde er niet minder om. Een rondrit over het terrein waar keihard werd en wordt gewerkt om er een sprookjesachtig festivalterrein van te maken en een foto voor de krant bracht het drietal al in de juiste stemming. Alle drie waren ze te laat voor een kaartje. Op internet een ticket kopen voor dik 100 euro ging ze even te ver. “Daarom was de lezersactie van de HC zo super. Volgend jaar weer doen hoor”, raadde Arnoud aan. Ook Miranda en Lisa zijn in de zevende hemel nu ze er komende zaterdag tóch bij kunnen zijn. “Kan ik toch met mijn vriendinnen mee. Ik had er niet meer opgerekend”, glimt Lisa. Blijdschap ook bij Miranda. “Ik woon pas een half jaar in Haarlemmermeer en nu dit. Echt geweldig. Vanwege de grote diversiteit ben ik een echte fan van Mystery Land en al zeven keer geweest. Jammer dat mijn vriend niet mee kan. Maar die gaat maar boodschappen doen.”

Laura-Eva Jacobson weet zeker dat het een prachtig festival wordt met tal van leuke acts. “Iedereen heeft er veel zin in. Wij, de gemeente, de politie, we zijn er klaar voor. Nu het weer nog”, zegt ze bezorgd.

De verkeersmaatregelen die vorig jaar genomen zijn om overlast in de wijk Stellinghof te voorkomen hebben goed gewerkt en zijn dan ook dit jaar weer van kracht. De wijkraad is er blij mee benadrukt de woordvoerder. “Nu nog de Kiss en Ride-route verbeteren zodat ook die overlast verdwijnt. De route gaat dwars door Vijfhuizen en daar is het dorp niet op gemaakt. Gemeente en ID&T moeten snel een alternatief zoeken voor deze stroom bezoekers en vertrekkers.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie