Kennismaken met muziekpodium Duycker tijdens Duycker Buyten

31 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Muziekpodium Duycker gaat in januari 2011 spectaculair van start. Daarop vooruitlopend houdt het muziekpodium op zaterdag 11 september een zogeheten Duycker Buyten op het Raadhuisplein in Hoofddorp. De toegang tot dit muziekfeest, dat om 14 uur begint, is gratis.

Duycker Buyten start met Ravolva en Isfere, die zullen strijden om de Popprijs HLMRmeer. Het programma op het Mainstage is een mix van diverse muziekstijlen als pop, hippop, rock, mainstream en alternatief The Mad Trist, Only Seven Left, Alphabeat, Shane Shu, De Stokers, FS Green & Hef en als perfecte afsluiter C-mon & Kypski.

De organisatoren dienen met het festival een dubbel doel: laten zien en horen dat Haarlemmermeer bol staat van bijzonder talent en een voorproefje geven van de diversiteit in de programmering in Duycker.

Podium Duycker omvat in het cultuurgebouw straks twee concertzalen met een capaciteit van respectievelijk 650 en 200 bezoekers. Daarnaast komen er vijf oefenruimten, een grand café, workshopruimtes en studio’s. Zie ook www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie