Roeien en veiling goed voor 1.340 euro voor Hartstichting

31 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De roeiwedstrijd, georganiseerd door Verhage Fast Food en de daarop volgende veiling, een actie van de winkeliers, hebben 1.340 euro opgeleverd voor de Nederlandse Hartstichting. Olympische medaillewinnares Kirsten van der Kolk kon het bedrag symbolisch overdragen aan een vertegenwoordigster van de Hartstichting. Dat gebeurde aan het eind van een goedbezochte verenigingsmarkt rondom winkelcentrum Floriande.

Nadat Verhage Fast Food vorig jaar al een geslaagde inzamelingsactie organiseerde met oude frituurpannen, besloot hij dit jaar te kiezen voor de Nederlandse Hartstichting en roeien. Voor dat laatste stonden op het terras twee roeitafels klaar, ter beschikking gesteld door HealthCity Hoofddorp - Toolenburg. Vervolgens was het aan bezoekers om in twee minuten tijd zo ver mogelijk te roeien. Per heat doneerde Verhage Floriande 6,50 euro voor de Hartstichting. Voor de deelnemers was er een HealthCity Hoofddorp - Toolenburg gratis dagpas en een snackwijzer. De deelnemer met de meest roeimeters won nog eens een fiets aangeboden door 2Wieler Floriande.

Tot slot was er een veiling van artikelen, beschikbaar gesteld door de winkeliers. De roeiwedstrijd leverde duizend euro op, de veiling 340 euro.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie