ByLaser start seizoen met Kortingsweken

3 september 2010 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Net als voorgaande jaren start ByLaser ook dit seizoen met een fikse korting op de behandelingen. Dit jaar krijgen nieuwe en bestaande klanten t/m 24 september 25 procent korting op de behandelprijs.

ByLaser legt zich al tien jaar toe op effectieve, veilige laserbehandelingen in verband met ongewenste haargroei, couperose, pigmentvlekken, beenvaten, huidverbetering en tatoeageverwijdering. Voor elke behandeling gebruikt ByLaser een aparte, voor dat doel FDA (Food and drug administration in USA) goedgekeurde laser. "Dat betekent dat er met apparatuur gewerkt wordt die veilig, wetenschappelijk onderzocht en volkomen betrouwbaar is. Voeg daar nog de jarenlange ervaring van onze laserspecialisten van ByLaser bij en u weet dat u op een betrouwbaar adres terecht komt."

"Dat is wel zo handig nu veel vrouwen en mannen de afgelopen zomer ervaren hebben dat die haartjes, vlekjes en beenvaatjes in de loop van de jaren alleen maar erger lijken te worden. Ook mensen die een tatoeage hebben en daar eigenlijk spijt van hebben kunnen deze in de winter meestal wel verbergen. Maar met de wat luchtiger kleding in de zomer wordt dat veel moeilijker. Ook voor deze mensen heeft ByLaser sinds deze zomer de perfecte, veilige oplossing."

Die oplossing komt via de nieuwste Q-switched ND-yag laser, een laser waarmee op een veilige, snelle manier, zonder huidbeschadigingen tatoeages verwijderd kunnen worden. "De meeste apparaten die hiervoor op de markt zijn maken de huid eerst stuk (met als gevolg onder andere korstvorming en blaren) om de tatoeages eruit te halen. Met deze nieuwe Q-yag effectieve laser gaat het niet alleen veel sneller (5-12 behandelingen zijn meestal voldoende) maar ook nog eens zonder risicovolle huidbeschadigingen. Een amateurtatoeage (bv een hartje van oost-indische inkt) kan soms al in drie behandelingen weg zijn. De laser zal in een ultra-korte puls de grote inktdeeltjes door de huid heen in kleine deeltjes verdelen. Deze kleine deeltjes kunnen in tegenstelling tot de grote, wel door het lymfesysteem opgeruimd worden. Je ziet per behandeling de tatoeage steeds lichter worden. De kleur, dikte van zetten, amateur of professioneel bepaalt het aantal behandelingen. Soms zal een restkleur achterblijven indien het een kleur betreft die de laser niet kan raken. In een vrijblijvend informatiegesprek kan alles uitgelegd worden en een prijs per behandeling (dit is afhankelijk van grootte) worden bepaald."

ByLaser blijft zich overigens vernieuwen. Met regelmaat worden de eigenaren ingeschakeld voor een gastcollege over laser op de hogeschool, opleiding huidtherapie, aan de laseropleiding van de ANBOS (bond van schoonheidsspecialisten) en daarnaast geven zij lezingen op diverse medische beurzen.

ByLaser, Kruisweg 939C in Hoofddorp, (023) 563 54 28 (ook voor een vrijblijvende afspraak). Zie tevens www.bylaser.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie