MeerPop, muziekfeest om van

9 september 2010 om 00:00 Cultuur

Twee dagen met een compleet verschillend programma waardoor een heel breed publiek kon genieten. Vrijdag 3 september een optreden van Thomas Berge, Gordon, Jeroen van der Boom, René Froger en Peter Beense die de plaats innam van de toch nog niet herstelde Gerard Joling. Na een aantal jaren was René Froger weer terug in Zwanenburg en hij maakte er een groot feest van, samen met zijn zoon Danny met wie hij enkele nummers zong. Vrijdagavond werd zelfs Patricia Paay gespot die met haar lover Nicky van Dam naar het optreden van Gordon kwam kijken.

te smullen ZWANENBURG – MeerPop als kers op de feesttaart van 10 jaar Stichting Mebar. Twee dagen lang stond de absolute top van Nederland op het podium van de immense feesttent aan de Troelstralaan.

Zaterdag 4 september een compleet ander publiek in de tent. Publiek dat met plezier allerhande festivals bezoekt. Logisch ook met Miss Montreal, Di-Rect, De Dijk, Ilse DeLange en Bløf op de planken. En ook deze rasartiesten weten er een geweldig feest van te maken. “De Dijk en Bløf, wat een geweldige combinatie”, geniet een vriendengroep van Hoofddorpers en Vijfhuizenaren in de volle tent. “Echt top.”

Per avond waren er zo’n 8000 bezoekers in de tent. Ondanks dat grote aantal verliep MeerPop probleemloos. “En dat is een groot compliment waard aan allen die op welke manier dan ook betrokken zijn geweest bij dit prachtige muziekfeest dat Zwanenburg helemaal op de kaart gezet heeft”, weet mede-organisator Edwin Meijer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie