Vele noviteiten op

9 september 2010 om 00:00 Ondernemend

VIJFHUIZEN - BMB Techniek houdt zaterdag 11 september een grootse laddershow met tal van noviteiten op het gebied van klimmaterieel. Een show met spectaculaire actieprijzen.

laddershow BMB Techniek

Een A-merk product tegen prijzen lager dan de meeste grote bouwmarkten. Wie zijn slag wil slaan moet zaterdag zeker de grootse laddershow bezoeken want goedkoper slagen is niet mogelijk, zegt Richard Brouwer van BMB Techniek. “Het gedegen advies van de vakman krijgt men er gratis bij en daarnaast wordt elke ladder gratis thuisbezorgd in de hele regio. Wij durven te stellen dat wij voor elke klus het juiste materieel in huis hebben. Dat wij een begrip zijn in ladderland en een naam hebben hoog te houden wordt tijdens de show nog eens extra benadrukt. In het logo van ons bedrijf staat ‘Advies verdient kennis’. Dat staat er niet voor niets.”

Een van de vele noviteiten op de show is de telescoopladder. Klein van stuk, maar groots in prestatie en gemakkelijk op te bergen in schuur of garage. Achter in de auto mee te nemen en uitschuifbaar tot vier meter lengte. Een nadere noviteit is de vouwladder met werkplateau. Hierdoor wordt werken aan een plafond wel heel erg gemakkelijk én veilig. Ook nieuw is de anti-diefstal ophangset voor ladders. Met dit systeem is elke ladder veilig op te bergen aan een muur of een schutting. Tijdens de show kan men tevens kennismaken met tal van handige accessoires als ladderbankjes en afstandhouders.

BMB Techniek is dé specialist op het gebied van klimmaterieel, gereedschappen en ijzerwarenvoor zowel de vakman als de particulier.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie