Hema Zwanenburg open vanaf 14 september

9 september 2010 om 00:00 Ondernemend

Rick en Marco van der Weijden vertelden op vrijdag 3 september in hun winkel-in-ontwikkeling in De Kom erg blij te zijn met hun aanwinst. Marco van der Weijden leidt de Hema in Hoofddorp-centrum en Floriande, zijn broer Rick die in Zwijndrecht en nog in een aantal andere plaatsen. “Zwanenburg doen Marco en ik samen. Een familieconcern? Je mag best zeggen dat Aad en Annie, onze ouders, daar indertijd aan de Kruisweg in Hoofddorp de basis voor hebben gelegd. Zeker als je bedenkt dat onze vrouwen en kinderen volop meedoen.”

ZWANENBURG - “De ruimte is natuurlijk niet zo groot, maar wel vierkant. Hierdoor kunnen we een overzichtelijke presentatie aanbieden. Met deze nieuwe Hema kunnen we een woonkern als Zwanenburg goed bedienen.”

De Hema Zwanenburg past volgens de Van der Weijdens goed bij de ontwikkeling van De Kom. “Op korte termijn was er slechts ruimte voor een winkel volgens de kleinste Hema-formule. Maar dat is toch best een aanwinst voor de bewoners, die nu dichtbij huis nog beter kunnen winkelen. Als de plannen voor de verdere ontwikkeling van het centrum verder zijn, willen we graag doorgroeien: van 285 vierkante naar 550 vierkante meter.”

De klant vindt in de nieuwe winkel alle huishoudelijke artikelen waarvoor je ‘graag even naar de Hema gaat’. Maar ook kinder- en babymode, beenmode, een fotokiosk (direct klaar voor 10 x 15 afdrukken, bestellen altijd mogelijk) en koek- en snoep. “Er is tevens een trendsetter: het nieuwste Hema make-up meubel. Natuurlijk is er de Hema-worst, warm en koud. De openingstijden: dagelijks van 8.30 tot 17.45 uur en op vrijdagavond tot 20 uur. De koopavond is een proef tot 31 december.”

Rick en Marco starten met openingsacties. “We knippen geen lint door, we doen op dinsdag gewoon de deur open. Op woensdag 15 september mogen alle kinderen uit Zwanenburg en Halfweg (leeftijd 4 tot en met 8 jaar) een gratis ritje maken in een draaimolen. Kaartjes worden uitgedeeld op school. Wie die mist, kan er eentje halen in de winkel: één kaartje per kind. Zaterdag 18 september is er een worstproeverij. Twee weken later verschijnt er een speciale folder, een gezamenlijke actie met All In Makelaardij, onze overbuurman. Die willen we trouwens bedanken, net als de andere buren in De Kom. Het weghalen van de kluis heeft veel herrie en lawaai opgeleverd, maar niemand heeft geklaagd. Klasse. Dat mag best even gezegd.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie