Restaurant inTenz wint eerste prijs H’meer Culinair

Algemeen

Chef-kok en eigenaar van inTenz creëerde voor de gasten onder andere; “Tomaatje”- een pastrami van zalm met zoetzure komkommer en kummel, tapenade van gerookte ossenworst, Grana Padano, pijnboompitten en basilicum, geserveerd met een warm luchtig eitje, gekonfijte runderwang met pastinaakcrème en een jus van appelstroop en een nagerecht banaan parfait met gekaramelliseerde ananas, vanilleroom en een krokantje van zwarte olijven.

HOOFDDORP/RIJNSATERWOUDE - Het in Rijnsaterwoude gevestigde Restaurant-Hotel inTenz is de winnaar geworden van het driedaags culinair festival Haarlemmermeer Culinair. Van de acht deelnemende restaurants uit de regio kreeg inTenz de meeste punten van de (vele) bezoekers van het festijn op het Burgemeester van Stamplein. De bezoekers hadden daartoe een culinaire strippenkaart.

Tom Boere: “Wij zijn ontzettend trots op ons team die iedere dag op welke locatie dan ook de maximale kwaliteit en creaties voor de gasten verzorgt. Als je dan nog eens met de eerste prijs naar huis gaat, is dat een kroon op ons werk.”

Het paviljoen was in de sfeer van natuurgroen en antraciet loungemeubels met kunst uit de Galerie van The Art shop en een prachtige groen decoratie verzorgd door Stukart tuinen. Iedere bezoeker op het paviljoen van Restaurant-Hotel inTenz is getrakteerd met een kortingsbon van 4 = 2 betalen in de maand november 2010. Voor meer informatie en een film impressie van Restaurant-Hotel inTenz, Herenweg 119, zie www.restaurant-intenz.nl.

advertentie
advertentie